En månad kvar

Nu börjar det närma sig. Den 15 juni kl 10:00 kastar vi loss från hemmahamnen, Hermans Heja i Sölvesborg.

Så här ser rutten ut och vi räknar med att vara tillbaka den 15 september 2017.

Vi seglar först upp till södra Norge. Därifrån via Kaledoniska kanalen och Irländska sjön över Biscaya. Därefter ner längs Spaniens och Portugals Atlantkust, Madeira, Selvagensöarna, Kanarieöarna och till Kap Verde.

Vi beräknar att lämna Kap Verde i mitten – slutet av november för att landa någonstans i Karibien ca tre veckor senare där vi seglar runt i fyra – fem månader. Sen bär det av hemåt via Bermuda och Azorerna.

7 thoughts on “En månad kvar”

 1. Kära ni båda, så är dagen kommen, att släppa fortöjningarna till Sverige. I den omfattning det är möjligt vill jag följa er, på den fantastiska segling ni kommer att göra.Segla klokt och ha jätte trevligt varje timme.Vi syns i 2017.HarebraMartinPS det går hyfsat bra med gasten, men vi kommer inte att gifta oss.

 2. Spännande! Jag ska följa er resa här, så kul!
  Och sen ses vi ju på Azorerna nästa sommar! 😉
  Ska övertala grabbarna till detta!!

  Hälsningar
  Maria

 3. spændingen stiger, lige til det tidspunkt hvor den sidste fortøjning er kastet.At tage afsted på langfærd giver med garanti uforglemmelige oplevelser, mest gode.Salvage island, er 110% naturpark, så forsøg ikke at lægge til der uden tilladelse fra de Portugisiske myndigheder. Der findes heller ingen havn eller brygge, og der er kun to vagter på øerne. Jeg vil følge jeres færd på Marinetraffic og her på bloggen.Sejl klogtMartin
  PS I ved jo hvor i skal henvise en ledig gast hvis i finder sådan en. 😉

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.