Framme i Karibien

Vi kom fram och ankrade fredag morgon kl 2 på natten, i månsken. 

När vi ankrat skulle vi ta en liten rom som angörings och upptäckte att det var vått på hyllan där rommen och våra bag-in-box-viner står. Vi troddes det läckt in vatten någonstans men det var en 5 liters vinbox som läckt ut halva innehållet. Det blev en del städning, och kartongerna var mjuka så nu är vinerna i bag utan box. 

Överseglingen tog 19,5 dygn, sträckan var 2180 NM (drygt 4000 km). En ganska långsam segling i mestadels svaga vindar, men på så sätt en bekväm och lugn segling. Vi kom fram utvilade och fulla av lust att bada, snorkla, fira jul och upptäcka Bequia.

Stranden
Ankringen
Strandpromenaden
Carib

4 thoughts on “Framme i Karibien”

  1. Skönt att ni äntligen är över! Jättekul att följa er spännande resa. God fortsättning och njut av solen. Kram Bettan och Roger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *